Menu Sluiten

Draaipoorten Uit Metaal Kader

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

K-metaalwerken – uw specialist in laswerken

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Een sierlijke en stevige balustrade rond uw verhoogde terras. Een gestroomlijnde trapleuning die u houvast biedt. Of een roestvrijstalen werkblad dat precies past.

K-metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor allerlei soorten laswerken. Kortom voor al uw afwerkingen voor binnen en buiten.

Onze specialiteiten:

Volgens uw wens en in samenwerking met u, leveren wij een perfect resultaat, dat vanzelf-sprekend garant staat voor de beste kwaliteit.

Indien u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail of telefonisch.

92440869244086

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Stalen Draaipoort – Draaipoort Houten Afwerking – Hekken In Staal – 

Wenst u meer info over draaipoorten uit metaal kader kijk dan vlug op https://www.k-metaalwerken.be/ | Draaipoorten Uit Metaal Kader

Laswerken | Poorten | Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Draaipoorten uit metaal kader

menu home projecten staalstructuur plantentuin te meise terras te sintkatherinalombeek rouwhal te ronse trappen te kortrijk balustrades in strekmetaal hekwerk balustrade trappen terras interieur contact totaal projecten staalstructuur voor dakterras te brussel roof with a view voor de heraanleg van. een dakterras met schitterend uitzicht in het hartje van brussel vervaardigden wij de onder structuur van het terras in staal een pergola die in de zomer voor beschutting zorgt de glas balustrade die het mogelijk maakt om maximaal van het uitzicht te genieten in opdracht van stefan morael landschaps en tuinarchitect meer foto s hekwerk te roosdaal hekwerk voor een vernieuwde event locatie te roosdaal voor deze nieuwe event locatie i.

menu home over ons poorten draaipoorten antwerpen schuifpoorten antwerpen carports carports antwerpen overkappingen antwerpen balustrades balustrades antwerpen glasbalustrade trappen trappen antwerpen leuningen staaldeuren realisaties contact offerteaanvraag schuifpoorten antwerpen ontworpen op maat van de klant schuifpoorten antwerpen ontworpen op maat van de klant schuifpoorten antwerpen is een concept van kmetaalwerken draaipoorten uit metaal kader voor meer omzet De poorten en hekwerken die bij kmetaalwerken gemaakt worden zijn steeds ontworpen volgens de wensen van de klant De verscheidenheid van draaipoorten uit metaal kader Een schuifpoort bestaat uit een stuk en opent volledig naar een zijde. Er wordt een profiel in de grond ingewerkt dat het mogelijk maakt om de poort open te late.

Het domein van Draaipoorten uit metaal kader

home ons bedrijf zonhoven contacteer ons aanmelden menu afsluitingsmaterialen draadafsluitingen paneelafsluitingen houtcomposiet moderne zichtschermen traumgarten afsluitingen van kastanje en andere houtsoorten steenhagen en schanskorven draadbekleding poorten en hekwerk industrile poorten industrile draaipoorten moderne poorten poorten met houtbekleding rustieke poorten hekwerk garagepoorten automatisatie nieuws en promoties fotogalerijen grondzeef trommelzeef afsluitingsmaterialen industrile poorten moderne poorten rustieke poorten poorten met houtvulling sectionale poorten speedgate v king draaitrommels bouwinnovatie offerte aanvragen poorten en hekwerk poorten met houtbekleding terug durf te combineren verschillende materialen combineren met hout is een van de nieuwste trends poorten met een metalen kader en een houten bekleding of opvulling is een combinatie van het beste uit twee werelden het metaal zorgt voor extra stevigheid en veiligheid de bekleding of opvulling met hout zorgt voor een.