Menu Sluiten

Klassieke Schuifpoort

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

K-metaalwerken – uw specialist in laswerken

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Een sierlijke en stevige balustrade rond uw verhoogde terras. Een gestroomlijnde trapleuning die u houvast biedt. Of een roestvrijstalen werkblad dat precies past.

K-metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor allerlei soorten laswerken. Kortom voor al uw afwerkingen voor binnen en buiten.

Onze specialiteiten:

Volgens uw wens en in samenwerking met u, leveren wij een perfect resultaat, dat vanzelf-sprekend garant staat voor de beste kwaliteit.

Indien u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail of telefonisch.

92440869244086

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Stalen Draaipoort – Draaipoort Houten Afwerking – Hekken In Staal – 

Wenst u meer info over klassieke schuifpoort kijk dan vlug op https://www.k-metaalwerken.be/ | Klassieke Schuifpoort

Deuren | Poorten | Laswerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Klassieke schuifpoort

menu home over ons poorten draaipoorten antwerpen schuifpoorten antwerpen carports carports antwerpen overkappingen antwerpen balustrades balustrades antwerpen glasbalustrade trappen trappen antwerpen leuningen staaldeuren realisaties contact contact aanvraag offerte draaipoorten schuifpoorten schuifpoorten de poorten en hekwerken die bij kmetaalwerken gemaakt worden zijn steeds ontworpen volgens de wensen van de klant klassieke schuifpoort zijn in trek Een schuifpoort bestaat uit een stuk en opent volledig naar een zijde. Er wordt een profiel in de grond ingewerkt dat het mogelijk maakt om de poort open te laten rollen . Design schuifpoort in metaal onze design schuifpoorten worden steeds opgebouwd uit een metalen kader dit zorgt ervoor dat je een robuuste en sterke poort hebt wat zich laat vertalen in een lange levensduur. Na.

poorten omheiningen automatisatie toegangscontrole en security menu segaf t. e. Infosegaf.be handzamestraat b kortemark poorten residentieel industrieel toebehoren omheiningen draad staalmat hekwerk sport en recreatie privacy high security automatisatie motoren veiligheden en signalisatie bedieningen toegangscontrole en security draaitrommel slagbomen verkeerspalen high security over segaf referenties offerte interventie jobs downloads advies tips garantie contact industrieel advies en tips belangrijke documenten poorten industrieel alles m m m speedgate m een industrieumlle poort met een opening van tot meter breed biedt een robuuste veilige en onderhoudsvriendelijke oplossing voor het afsluiten van terreinen. De ralkleur kies je zelf net .

Kennis over Klassieke schuifpoort

contact home poorten en hekwerk moderne poorten aluminium poorten houten poorten smeedijzeren poorten schuifpoorten industrile poorten zwevende poorten ramen en deuren oranjerien en decoraties realisaties showgarden contact smeedijzeren poorten smeedijzeren of klassieke poorten hebben een tijdloze uitstraling. Ze passen uitstekend bij een traditionele als een landelijke woning. Bij smeedijzeren of klassieke poorten denkt iedereen aan speerpunten ringen en krullen maar smeedijzeren of klassieke poorten kunnen ook minimalistisch en volgens een strak of eenvoudig ontwerp vervaardigd worden. In de m showroom van poorten laenen kan u diverse typen smeedijzeren poorten ontdekken. Als u graag een smeedijzeren poort wil kopen volgens uw eigen ontwerp kunnen wij uw ontwerp perfectioneren voor productie en vervolgens ook vervaardigen in ons eigen atelier. Wij kunnen uw smeedijzeren poort uiteraard ook automatiseren en voorzien van parle of videofonieinstallatie de mogelijkheden van klassieke schuifpoort Voor de automatisatie van poorten werken wij met de topkwaliteit tousekmotoren die in de poortensector gekend staan a.