Menu Sluiten

Leverancier Bardo Tuinpoort

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over leverancier bardo tuinpoort kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Leverancier Bardo Tuinpoort

Hekwerk | Poorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leverancier bardo tuinpoort

nl fr en jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat extranet contact afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten kopal draaipoorten bardo tuinpoort de bardo tuinpoort heeft geen gaasmat maar ronde spijlen leverancier bardo tuinpoort bedrijf Daardoor ziet deze poort er een stuk zwaarder en steviger uit dan de andere tuinpoorten in het gamma van kopal. De bardo tuinpoort is in wezen een lichtere versie van de industrile draaipoorten. Dankzij de horizontale tunnelprofielen in het kader vermijdt de bardo poort stofophoping op de vleugels waardoor de poort er altijd netjes uitziet. De bardo tuinpoort wordt geplaatst op vierkante palen waarop een scharniersysteem geplaatst is dat toelaat om de vleugel te draaien. De bardo is beschikbaar met enkele of dubbele vleugel in diverse afmetingen De verscheidenheid van leverancier bardo tuinpoort Voor de vergrendeling van de bardo tuinpoort kunt u.

.

Vragen over Leverancier bardo tuinpoort

.