Menu Sluiten

Metaalwerken Hekken

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

K-metaalwerken – uw specialist in laswerken

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Een sierlijke en stevige balustrade rond uw verhoogde terras. Een gestroomlijnde trapleuning die u houvast biedt. Of een roestvrijstalen werkblad dat precies past.

K-metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor allerlei soorten laswerken. Kortom voor al uw afwerkingen voor binnen en buiten.

Onze specialiteiten:

Volgens uw wens en in samenwerking met u, leveren wij een perfect resultaat, dat vanzelf-sprekend garant staat voor de beste kwaliteit.

Indien u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail of telefonisch.

92440869244086

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Stalen Draaipoort – Draaipoort Houten Afwerking – Hekken In Staal – 

Wenst u meer info over metaalwerken hekken kijk dan vlug op https://www.k-metaalwerken.be/ | Metaalwerken Hekken

Deuren | Laswerken | Poorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Metaalwerken hekken

home poedercoating laswerken contact sinds een begrip in inox amp metaalwerkenhellip poedercoaten in elke ralkleur dck metaalwerken is gespecialiseerd in poedercoaten te pelt en laswerk voor particulieren en bedrijven. Geschikt voor elke metaalsoort bent u op zoek naar een manier om uw bestaande hekken leuningen of andere metalen voorwerpen nieuw leven in te blazen kies dan voor poedercoaten. Deze verfmethode is geschikt voor alle metaalsoorten metaalwerken hekken zijn in trek Poederlakken is specialistenwerk. Vertrouw daarom op dck metaalwerken. Wij hebben ons in deze verftechniek gespecialiseerd en passen dit toe op alle metaalwerk zoals poorten hekken leuningen bloemrekken hellip laat uw fantasie de vrije loop want werkelijk elke ralkle.

skip to content home wat doen we isopanelen deuren herstellingen metaalwerk plooiwerk hygine gevelbekleding over ons contacteer ons nederlands nederlands franais metaalwerk naast de isothermische constructies heeft labis koeltechniek zijn tak van inox en metaalwerken gevoelig uitgebreid over de jaren heen. Het is om deze reden dat wij in staat zijn om een verscheidenheid aan producten te leveren samen met de koel en vriescellen. Enkele van onze producten zijn stootpalen aluminium traanplaten inox schabben op maat. Oprij hellingen in inox poutrellen amp stalen draagbalken stootranden aluminium galva strekhekken inox deur en raamkaders staat uw gewenste product hier niet bij geen .

Wetenswaardigheden over Metaalwerken hekken

smederij thys bvba is opgericht in en draait al twee generaties mee. Wij bieden dus jarenlange ervaring op het gebied van metaalbewerking. In heeft patroon bert thys die zelf ook in de zaak werkt het bedrijf overgenomen en zich gespecialiseerd in alle metaalwerken bekijk ons aanbod van metaalwerken hekken Wij besteden veel aandacht aan al onze werken op een professionele wijze en naar de wens van de klant. Smederij thys bvba staat steeds voor u klaar voor onder meer metaalschrijnwerkerij op maat zoals trappen leuningen borstwering of balustrades terrassen bordessen sierhekken poorten constructiewerken … En dit alles in staal of roestvrij staal. Alle maten en modellen volgens uw plan. Ook met onze laswerken garanderen wij kwaliteit. Zowel voor particulieren als industrie. Vca gecertificeerd. U kunt steeds bij ons terecht voor inlichtingen en een gratis prijsofferte. Wenst u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. Verklaring inzake aansprakelijkheid privacy bedrijfsgegevens .