Menu Sluiten

Schuifpoorten Uit Metaal Kader

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

K-metaalwerken – uw specialist in laswerken

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Een sierlijke en stevige balustrade rond uw verhoogde terras. Een gestroomlijnde trapleuning die u houvast biedt. Of een roestvrijstalen werkblad dat precies past.

K-metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor allerlei soorten laswerken. Kortom voor al uw afwerkingen voor binnen en buiten.

Onze specialiteiten:

Volgens uw wens en in samenwerking met u, leveren wij een perfect resultaat, dat vanzelf-sprekend garant staat voor de beste kwaliteit.

Indien u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail of telefonisch.

92440869244086

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Stalen Draaipoort – Draaipoort Houten Afwerking – Hekken In Staal – 

Wenst u meer info over schuifpoorten uit metaal kader kijk dan vlug op https://www.k-metaalwerken.be/ | Schuifpoorten Uit Metaal Kader

Poorten | Laswerken | Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schuifpoorten uit metaal kader

menu home over ons poorten draaipoorten antwerpen schuifpoorten antwerpen carports carports antwerpen overkappingen antwerpen balustrades balustrades antwerpen glasbalustrade trappen trappen antwerpen leuningen staaldeuren realisaties contact offerteaanvraag schuifpoorten antwerpen ontworpen op maat van de klant schuifpoorten antwerpen ontworpen op maat van de klant schuifpoorten antwerpen is een concept van kmetaalwerken schuifpoorten uit metaal kader zijn zeer populair De poorten en hekwerken die bij kmetaalwerken gemaakt worden zijn steeds ontworpen volgens de wensen van de klant. Een schuifpoort bestaat uit een stuk en opent volledig naar een zijde. Er wordt een profiel in de grond ingewerkt dat het mogelijk maakt om de poort open te laten rollen . het grote voordeel van een hekwerk op maat is dat u zeker weet dat deze aansluit op de stijl .

home vind een slotenmaker in uw buurt s veiligheidslabel vsu voor iedereen verslagen en publicaties leden bedrijven blog vsu nieuws beveiliging opleidingen malafide slotenmakers contact lid worden technisch reglement download als pdf in het nederlands en in het frans. . Technische voorschriften algemeen. .. De gevelelementen in het algemeen moeten minimum minuten kunnen weerstaan aan een poging tot inbraak uitgevoerd met een schroevendraaier of iets gelijkaardigs of een griptang. .. De plaatser doet hier verificatie van aan de hand van geldige documenten geldige rapporten of verslagen of op basis van iedere andere verifieerbare informatie interesse in schuifpoorten uit metaal kader De plaatser stelt zich borg voor de juistheid van deze informatie. .. De installatie van gevelelementen worden in het algemeen gep.

Berichtgeving over Schuifpoorten uit metaal kader

overslaan en naar de inhoud gaan infohoutenpoorten.be offerte aanvragen offerte aanvragen offerte aanvragen facebook pinterest youtube ons aanbod kama borius realisaties automatisatie contact schuifpoort metaal kader met padouk locatie lovendegem schuifpoort opgebouwd uit een metalen gepoederlakt frame met daarop horizontale padouk latten bevestigd. De geleidingspaal is een paal van cm en de sluitpaal is een colonne met ingewerkte brievenbus. automatisatie en videofonie. reken op onze expertise voor de perfecte houten poort voor je woning. Van houtkeuze tot automatisatiemogelijkheden met steeds een duurzaam en tijdloos resultaat. Sitemap ons aanbod kama borius realisaties automatisatie contact volg ons op volg ons op facebook pinterest youtube contacteer ons regina wautersweg c roeselare belgi infokamaborius.be be .. Iban be copyright kamaborius drupal website by cooldrops powered by dropsolid .