Menu Sluiten

Schuifpoorten

Meer info

tags: Tuinpoorten Ontwerp – Draaipoorten – Draaipoort Laten Plaatsen – Schuifpoort Laten Plaatsen – Tuinpoort Laten Maken – 

Wenst u meer info over schuifpoorten kijk dan vlug op http://www.djtom.be | Schuifpoorten ontwerpen is ons vak

Architect | Tuinaanleg | Dj | Tenten | Juwelen | 

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Informatie over schuifpoorten en afsluitingen.

Schuifpoorten zijn een veel voorkomend kenmerk van veel woningen.

Schuifpoorten geven een veilige, praktische, zichtbare en functionele toegang tot verschillende landschappen. Schuifpoorten hebben geen rolcirkel en zijn daarom zeer gemakkelijk snel te openen en te sluiten. Het ontwerp van een poort bestaat meestal uit vier delen: het spoor voor de poorten, de poort zelf, de rails of palen, en het hang- en sluitwerk.

Het vierdelige poortontwerp maakt het zeer gemakkelijk om de poort op zijn plaats te houden.

Poortsporen, die vaak van gelast staal of aluminium zijn gemaakt, maken het mogelijk dat de poort gemakkelijk kan worden aangepast, zodat zij zelfs tijdens de meest extreme weersomstandigheden.

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over schuifpoorten kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Schuifpoorten

Hekwerk | Poorten | 

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

K-metaalwerken – uw specialist in laswerken

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Een sierlijke en stevige balustrade rond uw verhoogde terras. Een gestroomlijnde trapleuning die u houvast biedt. Of een roestvrijstalen werkblad dat precies past.

K-metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor allerlei soorten laswerken. Kortom voor al uw afwerkingen voor binnen en buiten.

Onze specialiteiten:

Volgens uw wens en in samenwerking met u, leveren wij een perfect resultaat, dat vanzelf-sprekend garant staat voor de beste kwaliteit.

Indien u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail of telefonisch.

92440869244086

Algemene info over schuifpoorten al of niet in metaal.

Schuifpoorten waren vroeger zeer beperkt en werden meestal gebruikt in commerciële eigendommen. Het belangrijkste verschil is dat schuifpoorten schuiven in van beide kanten om draaipoorten alleen schuiven in een manier. Meestal gebruikt als de ruimte beperkt is, zou schuifpoorten goed zijn als je maar een klein open terrein hebt en beperkte open ruimte om de poort te plaatsen.

Om deze reden is dit soort poort vaak geplaatst op gebieden waar sprake is van beperkte ruimte, zoals in parken, scholen of zelfs in tuinen.

In woningen echter, de meest voorkomende gebruik van deze poorten is voor motorvoertuigen parkeerplaatsen. Dit is vanwege de mogelijkheid om met minimale inspanning stevig te sluiten.

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Stalen Draaipoort – Draaipoort Houten Afwerking – Hekken In Staal – 

Wenst u meer info over schuifpoorten kijk dan vlug op https://www.k-metaalwerken.be/ | Schuifpoorten

Deuren | Laswerken | Poorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schuifpoorten

nl fr en jobs home ons bedrijf kwaliteit op maat contact extranet afsluitingen draaipoorten schuifpoorten speciale producten kopal schuifpoorten innovatief mooi en gevarieerd assortiment schuifpoorten vervaardigt kopal uit verzinkt staal aluminium of een combinatie van beide. In de ontwerpfase gaat hier bijzondere aandacht uit naar het esthetische effect en zelfs de automatisatie indien van toepassing wordt onzichtbaar in het ontwerp verwerkt. Dat vertaalt zich in elegante en stijlvolle exemplaren. Ook de kwaliteit van de gebruikte materialen en systemen houden we continu in het oog waardoor de schuifpoorten ook heel betrouwbaar werken. Aan keuze geen gebrek schuifpoorten gratis levering Maar hoe selecteert men dan de juiste poort onder meer toepassing locatie en budget gelden daarbij als primaire overwegingen. Manueel of geautomatiseerd uiteraard kan je.

languages franais nederlands historiek producten draaipoorten schuifpoorten op rail vrijdragende schuifpoorten spijlenhekwerk complementaire producten automatisering palen fotogalerij draaipoorten schuifpoorten op rail vrijdragende schuifpoorten hekwerk hoge draaitrommels varia jobs contact offerte historiek producten draaipoorten schuifpoorten op rail vrijdragende schuifpoorten spijlenhekwerk complementaire producten automatisering palen fotogalerij draaipoorten schuifpoorten op rail vrijdragende schuifpoorten hekwerk hoge draaitrommels varia jobs contact offerte schuifpoorten op rail radiato de vleugel van de radiato schuifpoort op rail is opgebouwd uit stalen buisprofielen en haaks op het kader gelaste lamellen. De vleugel rust op kunststof loopwielen en een hardstalen railprofiel. Door haar vor.

Wetenswaardigheden over Schuifpoorten

home afsluitingen draadafsluitingen houten tuinschermen betonnen afsluitingen staalmatpanelen weide afsluitingen poorten amp automatisatie zichtbescherming vdm board steenkorven doehetzelf contact kennis in poorten en automatisatie tf hekwerken uit lommel is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van poorten en hekken alsook de automatisatie ervan. In ons gamma vindt u opendraaiende poorten schuifpoorten en dit in verschillende materialen. Het plaatsen en automatiseren van poorten vraagt expertise en detailwerk. En dat is nu net wat tf hekwerken u kan bieden Wat betrachten we met schuifpoorten Neem contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvende prijsofferte. Tf hekwerken bvba lommel industriepoorten schuifpoort industrie m tf he.