Menu Sluiten

Speciale Toepassingen Schuifpoorten

Kopal is gespecialiseerd in metalen afsluitingen van alle maten: van tuinomheiningen tot grote schuifpoorten. Het afrasteringsmateriaal onderscheidt zich door zijn kwaliteit en afwerkingsdetails:

Draai-en schuifpoorten, hekwerk & omheiningen voor professionals

Kopal is Belgisch marktleider in metalen poorten en omheiningen. Naast tuinomheiningen creëerde KOPAL ook een heel breed gamma aan draaipoorten en schuifpoorten. Elk model biedt een variatie aan mogelijkheden met meerdere opties (manueel, geautomatiseerd, vulling,…)

Zowel de poorten als het hekwerk gaan esthetisch perfect samen met uw omgeving. Dankzij het Kopal-gamma kunt u uw eigendom of terrein op een mooie en efficiënte manier beschermen. Tegelijk zijn uw privacy en veiligheid onze prioriteit.

De producten van Kopal zijn verkrijgbaar via de plaatsingsfirma van uw keuze. U zegt ons waar u woont en wij linken u aan één van onze trouwe partners.

Een goed ontworpen omheining geeft een meerwaarde aan de omgeving en verzekert een esthetische afbakening van uw eigendom. Vandaar onze slogan: “Good fences make good neighbours.”

01898850189885

Meer info

tags: Draaipoorten – Schuifpoorten – Poorten – Leveranciers Geautomatiseerde Poorten – Manuele Poorten – 

Wenst u meer info over speciale toepassingen schuifpoorten kijk dan vlug op https://www.kopal.be/site/nl | Speciale Toepassingen Schuifpoorten

Poorten | Hekwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Speciale toepassingen schuifpoorten

taal wijzigen nl fr navigeren home realisaties onderhoud amp service trendsetters contact projecten herstellingsaanvraag producten poorten sectionale poorten doe het zelf automatisatie videofonie nl fr de speciaalzaak voor veilige automatische poorten poorten sectionale poorten doe het zelf automatisatie videofonie contact type garagepoorten herstel filters u bent hier home automatisatie automatisatie wij automatiseren bestaande of nieuwe poorten . Iedere poort kan op een professionele manier geautomatiseerd worden zonder deze te vervangen. Draaipoort garagepoort schuifpoort sectionale poort. Speciale toepassingen zoals houten buitendraaiende poorten binnenblijvende kantelpoorten tot m breed en m hoog om de hoek schuivende poort.

meer resultaten voor sloten amsterdam karaoke huur samsung antwerpen galaxy taxi verhuur iphone sloten toerisme in sloten beoordelingen tripadvisor. Dingen om te doen speciale toepassingen schuifpoorten voor bedrijven op maat Toerisme in sloten hotels in sloten vakantiepakketten voor sloten vluchten naar sloten wat te doen in sloten foto s van sloten kaart van sloten. Alle sloten hotels hoteldeals voor sloten op hotelcategorie. Hotels met sterren in sloten hotels met sterren in sloten hotels met sterren in sloten. Sloten kopen ijzerwaren lmc store De verkoopsom van speciale toepassingen schuifpoorten Tel fax openingsuren klantendienst u tot u u tot u vrijdag u. U kunt ook per email contact met ons opnemen via ons contactformulier. Sloten vcs huwil locks. Sloten prestige lehmann. Welke sloten z.

Wat je wil weten over Speciale toepassingen schuifpoorten

model mc motorreductor voor schuifpoorten met gewicht van max. . Kg mc z cr voor tandheugeltoepassingen mc cr voor tandheugeltoepassingen zonder tandwiel mc cat voor kettingtoepassingen mc rf voor kettingtoepassingen met vrijlopende tussenwielen ideaal voor hekken in commerciele of industriele omgevingen de motorreductor faac is ontwikkeld voor de eenvoudigste en voordeligste aandrijving van de zwaarste poorten in handels en industrieomgevingen. Volledige veiligheid de speciale tweeplatenkoppeling in oliebad tegen inklemming waarborgt een regeling van de duwkracht van tot dan. Door de onomkeerbaarheid van de motorreductor is installatie van een elektroslot niet nodig en bij blackouts is het door het ontgrendelingsmechanisme met sleutel mogelijk de poort met de hand te openen of te sluiten. Maximale duurzaamheid de voortdurende smering van de volledig in een oliebad ondergebrachte mechanische onderdelen en de assemblage in n behuizing van persgegoten hoogwaardig aluminium waarborgen een zeer lang.